Η βάφτιση αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μυστήρια της χριστιανικής θρησκείας καθώς το παιδί εισάγεται στον χριστιανισμό και δέχεται την ευλογία του Θεού για τη σωτηρία της ψυχής του. Το μυστήριο της βάφτισης αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός όχι μόνο για τον βαπτιζόμενο αλλά και για τον ανάδοχο και για τους γονείς καθώς ένα νέο μέλος μπαίνει στους κόλπους της εκκλησίας.

ST11200093

Το πιο σημαντικό σύμβολο του μυστηρίου αυτού αποτελεί ο βαπτιστικός σταυρός. Ωστόσο, τι συμβολίζει και για ποιο λόγο δίνεται στον νέο χριστιανό είναι κάτι που λίγοι γνωρίζουν. Ειδικότερα, ο σταυρός συμβολίζει την αγάπη και την αυταπάρνηση που έδειξε ο Ιησούς Χριστός για τη σωτηρία των ανθρώπων πάνω στο σταυρό. Συμβολίζει την ευκαιρία του νεοφώτιστου να βγει από την αμαρτία και να κερδίσει την αιώνια ζωή μετά θάνατον. Για το λόγο αυτό, ο νονός ή η νονά πρέπει να δώσει ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του βαπτιστικού σταυρού.

ST11100752

Το κατάστημα μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από βαπτιστικούς σταυρούς είτε για αγοράκι, είτε για κοριτσάκι σε λευκό κίτρινο και ροζ χρυσό 14 καρατιών που μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:


       

Βάπτιση Κοριτσιού         Βάπτιση Αγοριού