Κοσμηματοπωλείο Eforo στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης

home page minΗ δεκαετία του ‘60 και συγκεκριμένα το 1965, βρίσκει τον νεαρό τότε Μπάρσαλη Γεώργιο να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του κοσμήματος. Ξεκινώντας ως απλός βοηθός σε εργαστήριο χρυσοχοΐας, πολύ σύντομα καταφέρνει να δημιουργήσει τον δικό του χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο σχεδιασμός αλλά και η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των κοσμημάτων του, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την τεχνική του κατάρτιση, τον καταξιώνουν στο χώρο του κοσμήματος.

Το 1984, το εργαστήριο μεταστεγάζεται σ΄ έναν ιδιόκτητο χώρο στο Καβαλάρι-Λαγκάδα και παράλληλα πραγματοποιείται τεχνολογική αναβάθμιση με υπερσύγχρονες μηχανές καδενοποιίας. Η επιτυχημένη πορεία οδηγεί την εταιρία σε περαιτέρω εξέλιξη της με την δραστηριοποίηση στο χώρο της εμπορίας κοσμημάτων δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Το 2010, το δυναμικό του EFORO συμπληρώνεται με την έλευση του υιού, Μπάρσαλη Γεώργιου. Οι σπουδές του στη σχολή γεμμολογίας του ΕΛ.ΚΑ. αλλά και η παραμονή του σε χώρες του εξωτερικού, όπου και παρακολούθησε κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις χρυσοχοΐας συνέβαλαν στην δημιουργία κοσμημάτων που διακρίνονται για τον υψηλού επιπέδου σχεδιασμό και την απαράμιλλη αισθητική και κατασκευαστική τους ποιότητα.

Το 2016, η εταιρία EFORO, παράλληλα με την κατασκευή και εμπορία, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της λιανικής πώλησης, εγκαινιάζοντας ένα κατάστημα στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ένας χώρος καλαίσθητος που καλύπτει μια ευρεία γκάμα κοσμημάτων από τις πιο διαχρονικές γραμμές μέχρι τις πιο μοντέρνες φόρμες καθώς και μια μεγάλη ποικιλία με τις πιο γνώστες εταιρίες ρολογιών.

Σήμερα, μετά από 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της χρυσοχοΐας, οι άνθρωποι του κοσμηματοπωλείου EFORO, έχοντας ως κυρίαρχη προτεραιότητα την διατήρηση των υψηλών ποιοτικών και αισθητικών προτύπων, συνεχίζουν να δημιουργούν κομψά κοσμήματα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών, κατατάσσοντας το EFORO σ ένα από τα καλυτέρα κοσμηματοπωλεία.

HELIX_TAGS