Η βάπτιση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια του Χριστιανισμού. Στην κολυμβήθρα ο νεοφώτιστος απαλλάσσεται από το προπατορικό αμάρτημα και εισέρχεται στην Χριστιανική πίστη. Σφραγίδα αυτής της τελετής αλλά και σύμβολο-κόσμημα που θα τον συνοδεύει σε όλη του την ζωή, είναι ο βαπτιστικός σταυρός.

Ήρθε η στιγμή που θα διαλέξετε τον βαπτιστικό σταυρό του παιδιού σας και θέλετε μια εξειδικευμένη γνώμη; Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο και για να καταλήξετε με τη βοήθεια μας στην επιλογή που σας ικανοποιεί περισσότερο. Καθώς είναι ένα τόσο ιδιαίτερο γεγονός, το οποίο δεν θα θέλετε να ξεχάσετε ποτέ, είναι λογικό να ζητάτε να βρείτε τον τέλειο αψεγάδιαστο βαπτιστικό σταυρό που θα συνδυάζει τις προδιάγραφες ενός ποιητικού κοσμήματος παράλληλα με μια προνομιακή τιμή.

Το κατάστημα μας, σας προσφέρει την μεγαλύτερη συλλογή βαπτιστικών σταυρών για κορίτσια και αγόρια σε κίτρινο χρυσό, λευκόχρυσο και ροζ χρυσό , 14κ και ασήμι 925 διακοσμημένα με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιθυμιών σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ο βαπτιστικός σταυρός είναι από τα πρώτα κοσμήματα που θα φορέσει το παιδί σας και για αυτό αξίζει να διαλέξετε αυτόν που όχι απλώς του ταιριάζει αλλά ταυτόχρονα να προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του.

Όλοι οι βαπτιστικοί σταυροί συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις γνησιότητας και καλύπτονται από εγγύηση.